Om os

Om Ettig By Lykke

Ettig by Lykke er en lille virksomhed med stor passion for natulige værktøjer. Ettig by Lykke er drevet af to passioneret mennesker og vi er begge uddannet sygeplejersker. Vi går ind for bæredygtighed, genbrug og at leve sundt og godt. Vores personlige mål er at anvende produkter, der ikke er tilsat kemi, syntetiske dufte eller anden fortynding. Vi bruger primært produkter fra Young Living, da de lever op til vores Low tox levestil, da Young Living har et Seed to Seal løfte, som du kan læse mere her: Young Living. Mange af vores produkter til hjemmet laver vi selv, lige fra bodyolie til ansigtsserum, fra aromaterapi til massageolie og fra opvasketabs til vaskemiddel. Ved vores Workshops vil vi guide dig til hvordan du selv kan lave dine produkter, men du har også mulighed for at købe produkterne færdige gennem Young Living eller på vores Webshop (Kategori: Low tox). Det vil vi også meget gerne hjælpe dig med. 

Der findes desværre meget greenwashing på markedet - det vil sige produkter hvor ingredienser er skjult og emballagen ser "grøn" ud. 

Vi vil anbefale dig at tjekke dine egne produkter. Især for disse kemikalier:

~SLS/SLES
~Sodium Benzoate
~Phenoxyethanol
~Parfume/aroma/fragrance
 
Der er i EU en max. grænse for, hvor meget af det enkelte kemikalie der må være i produktet, for at det er "uskadeligt". Hvis vi så anvender flere produkter igennem dagen udsætter vi os selv for "Cocktaileffekten". 

Pas på dig selv, børnene og moder jord

Derudover tilbyder vi B2B, samt tilbyder mentorforløb hvis du ønsker at starte business hos Young Living.