NADA øreakupunktur

Stress lindrende øreakupunktur ~ NADA er, som Michael Smith (psykiater og ophavsmand) beskrev det, "en vej tilbage til sig selv." Derfor bør ydre stimuli minimeres mht. at øge fokus på de indre kvaliteter hos den enkelte

NADA har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner. NADA-akupunktur kan bl.a. bruges i forbindelse med stress, afhængighed, angst, depression, søvnløshed, personlig udvikling og psykiatriske symptomer.


NADA tilfører ikke noget til kroppen, men hjælper derimod kroppen til at reetablere sig selv og skabe balance. Derfor er der heller ingen begrænsninger på NADA, og alle kan have gavn af behandlingen. Der er ingen bivirkninger ved NADA.


Selvom akupunkturen har en øjeblikkelig virkning, virker NADA bedst ved regelmæssige og længerevarende forløb. Mange oplever, at de vedvarende NADA-forløb er med til at skabe ro - fysisk såvel som følelsesmæssigt. Behandlingen er som udgangspunkt en nonverbal proces og brugeren får lov til at slappe af under behandlingen.

I NADA-akupunktur arbejder man med fem punkter, som har hver sine positive egenskaber. De fem punkter er:

  • Sympatikus, som giver sindsro
  • Shen Men, som øger ens tålmodighed
  • Nyren, som giver viljestyrke og visdom
  • Lungen, som giver mod og lindrer sorg
  • Leveren, som giver accept og mindsker vrede

Du er velkommen til at skrive, hvis du vil høre mere 🧡

Tider aftales gang til gang eller vi kan planlægge alle 8 behandlinger ved første behandling. Pris 90kr. pr behandling -

Klippekort med 8 behandlinger 630 kr. Mobilpay 919203

Afbud af sessionen skal gives senest dagen før. Du kan altid give afbud direkte via sms til Gitte på 42728018 eller Mathilde på 28706054. Ved udeblivelse eller afbud samme dag som session skulle have været afholdt betales fuld pris / bruges et klip.