Access Bars

Access Bars

Mangler du mere energi eller motivation? 

Access Bars er en energisk kropsterapi


Access Bars er godt for alle, og specielt hvis du genkender nogle af nedenstående ord i dig:

Stress

Søvnløshed

Indre uro

Modløshed

Tristhed

Tanker der kører i ring

Negative tanker

Har svært ved at fokusere

Bare er meget oppe i dit hoved


Den afslappende og healende effekt ved Access Bars har samme evidensbaserede resultater som f.eks. dyb meditation. Der forskes løbende i resultaterne ved Access Bars, og senest viser valid forskning, at Access Bars forøger hjernekapaciteten samt reducerer stress, angst og depression med over 80%. 

Under en Access Bars behandling vil der blive berørt de 32 bars-punkter, eller energibaner, som du har på dit hoved. Der bliver kun rørt ganske let, og der presses ikke på nogen måde til. Det gøres for at få energien hos dig til at løbe frit. 

Access Bars virker afstressende fordi det sænker hastigheden på dine hjernebølger, så du hurtigt kommer ned i alfa-tilstand, som er en meditativ tilstand hvor alt kan ske, og som aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter. For nogle er Access Bars behandlingen så afstressende, at de falder i søvn 

Når vi giver slip på vores holdninger og begrænsninger, så åbner vi op for flere valgmuligheder og mindre fordømmelse, hvilket kan have en effekt på alle områder af dit liv. 

Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på ryggen på en blød massagebriks, mens der blidt berøres på energipunkterne. De 32 punkter relaterer sig til forskellige områder af vores liv – bl.a. kroppen, seksualitet, penge, kontrol, relationer, glæde, sorg, håb og drømme. Når punkterne bliver berørt, bliver energibaner aktiveret, så de blokeringer og fastlåste tankemønstre, man har sat op for sig selv, bevidst eller ubevidst, bliver opløst. - Alle vores tanker og holdninger er gemt i punkterne, og vi bliver hen ad vejen overfyldt, og det sætter sig som størknet energi. Meget af det, vi går og gemmer på, forhindrer os i at være os selv, så vi ikke får udnyttet vores fulde potentiale. Som udgangspunkt foregår behandlingen i stilhed, men har du lyst, må du meget gerne til at stille spørgsmål eller dele fornemmelser, følelser og tanker med mig undervejs. 

Med en Access Bars-behandling, bliver det muligt for dig at frigive holdninger, blokeringer og overbevisninger, som ikke længere bidrager til dit liv. Mange føler bagefter et energiløft, mere lettet og glad. Access Bars er en fantastisk behandling, som vil tillade dig at give slip på alle dine uhensigtsmæssige tanker, dine begrænsninger, dine holdninger og åbne op for mere lethed og overskud i dit liv. 


Access Bars kan give dig: 

Mere indre ro og balance 

Større klarhed 

Øget indlæringsevne og forbedret fokus 

Med at komme ud af et gammelt mønster 

Mindre stress og tankemylder 

Bedre nattesøvn og øge dit selvværd 

Større evne til at være i nuet 

Positiv effekt på opmærksomhedsforstyrrelser som f.eks. ADHD 

En start på en frisk med større bevidsthed og mere energi 


Access Bars effektiv til børn 

En Access Bars behandling har også vist sig at være en effektiv behandling til børn med særlige behov. Blandt andet børn med diagnoser som ADHD og OCD har ofte stor glæde af en Access Bars behandling. Blot få minutters behandling, kan ofte være med til at de får en bedre hverdag.